Λουκάνικα Χωριάτικα (με το κιλό)
Ρολό Κοτόπουλο. Από ξεκοκαλισμένο κοτόπουλου, με μπέικον και καρύκευμα.
Ρολό Μοσχάρι. Παρασκευάζεται από επιλεγμένα κομμάτια που είναι σίγουρο ότι θα διατηρηθεί μαλακό και ζουμερό και μετά το ψήσιμο.
Ρολό Χοιρινό. Παρασκευάζεται με χοιρινή ελιά (λαιμό).
Σουβλάκι Κοτόπουλο. Από καθαρό φιλέτο κοτόπουλου καρύκευμα (αλάτι, πιπέρι). Ζυγίζουν 150 έως 170 γραμμάρια το καθένα. (με το κιλό)
Σουβλάκι Μοσχαρίσιο. Από καθαρά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος τρυφεροποιημένα και μαριναρισμένα με μπαχαρικά και μυρωδικά. Συνοδεύονται με πιπεριές. Το βάρος τους είναι στα 150 έως 170 γραμμάρια. (με το κιλό)
Σουβλάκι Χοιρινό. Παρασκευάζονται από χοιρινή ελιά (λαιμός). Είναι καθαρά από περιττό λίπος και συνδετικό ιστό , και μαρινάρονται με κρεμμύδι, ντομάτα, πράσινη πιπεριά, αλάτι , πιπέρι, και ρίγανη. Ζυγίζουν από 150 έως 170 γραμμάρια το καθένα.
Τηγανιά Μεσογειακή Χοιρινή. Παρασκευάζεται από φιλετάκια χοιρινού λαιμού απονευρωμένα χωρίς περιττό λίπος και τα συνοδεύουν μπαχαρικά και μυρωδικά. Μπορεί να τηγανιστεί με τον κλασσικό τρόπο, να ψηθεί σε φούρνο απευθείας.
Χοιρινά Ρολάκια. Παρασκευάζονται από καθαρό μπούτι χοιρινού και είναι περασμένα από σνιτσελομηχανή. με γέμιση μπέικον αλάτι και μπαχαρικά, Ζυγίζουν περίπου 500 γραμμάρια το καθένα.