Ελιά Μοσχάρι - με κόκκαλα (με το κιλό). Κατάλληλο για κοκκινιστό ή γιουβέτσι
Ελιά Μοσχάρι - χωρίς κόκκαλα (με το κιλό)
Κιλότο Μοσχάρι (με το κιλό). Τεμάχιο από το μπούτι του μοσχαριού κατάλληλο για ροσμπίφ, ψητό κατσαρόλας, κοκκινιστό.
Κιμάς Άπαχος Μπούτι Μοσχάρι (με το κιλό)
Κιμάς Λάπα Μοσχάρι (με το κιλό)
Κιμάς Σπάλα/Ελιά (με το κιλό)
Κότσι Μοσχάρι (με το κοκκαλο). Πλούσιο σε συνδετικό ιστό, κατάλληλο για βραστό, κοκκινιστό.
Κότσι Μοσχάρι - χωρίς κόκκαλο. Κατάλληλο για βραστό και κοκκινιστό (με το κιλό)
Μπιφτέκι Μοσχαρίσια Χειροποίητα (με το κιλό) από 100% μοσχαρίσιο κιμά
Μπριζόλα Μοσχαρίσια (με το κιλό)
Νουά Μοσχάρι (με το κιλό). Κομμάτι από το μπούτι του μοσχαριού κατάλληλο για ψητό κατσαρόλας, σνίτσελ.
Ποντικός Μοσχάρι (με το κιλό)
Σπάλα Μοσχάρι (με το κιλό)
Σπαλομπριζόλα Μοσχάρι (με το κιλό). Είναι το νουά της σπάλας, κατάλληλο για ψητό κατσαρόλας, κοκκινιστό, ροσμπίφ και ψητό φούρνου.
Στηθοπλευρές με κόκκαλο, απο το εμπρόσθιο τμήμα του μοσχαριού κατάλληλο για βραστό, κοκκινιστό και γιουβέτσι (με το κιλό)
Στρογγυλό Μοσχάρι (με το κιλό). Προέρχεται, από το μπούτι του μοσχαριού κατάλληλο για ροσμπίφ, ψητό κατσαρόλας, ψητό σχάρας, κοκκινιστό.
Φιλέτο Μοσχάρι (με το κιλό)