Κοντοσούβλι Χοιρινό. Παρασκευάζεται από χοιρινή ελιά. Το κρέας είναι με προσοχή επεξεργασμένο χωρίς περιττό λίπος, απονευρωμένο.
Λεπίδια (με το κιλό)
Μπούτι Χοιρινό (με το κιλό). Τεμάχια όπως το στρογγυλό το κιλότο το νουά και το κότσι ιδανικά για ψητό φούρνου, φρικασέ και ψητό κατσαρόλας.
Μπριζόλα Λαιμού Χοιρινή (με το κιλό). Από το εμπρόσθιο τμήμα του χοιρινού, χωρίς κόκκαλο. Κομμάτι για ρολά, μαγειρευτά και μπριζόλες χωρίς το κόκκαλο ιδανικές για σχάρα.
Μπριζόλα Χοιρινή (με το κιλό). Από το μπούτι του χοιρινού, μπριζόλες με κόκκαλο ιδανικές για σχάρα.
Πανσέτα Χοιρινή (με το κιλό). Είναι η κοιλιά του χοιρινού. Πλούσιο σε λίπος αλλά και σε γεύση, ιδανικό για σχάρα.
Σουβλάκι Χοιρινό (με το κιλό)
Σπαλομπριζόλα Χοιρινή (με το κιλό).
Χοιρινό Κιμάς (με το κιλό)
Ψαρονέφρι Χοιρινό (με το κιλό). Φιλέτο (ψαρονέφρι) βρίσκεται πίσω από το τμήμα της μπριζόλας και είναι το πιο τρυφερό κομμάτι από το χοιρινό.