Το πλιγούρι, φυσικό προϊόν από αλεσμένο σκληρό σιτάρι, εδώ και αιώνες, συντροφεύει τα Ελληνικά πιάτα και προσθέτει χαρακτηριστική νοστιμιά σε οποιοδήποτε φαγητό κι αν το χρησιμοποιήσουμε.
Από τα νοστιμότερα ψυχανθή της ελληνικής κουζίνας χωρίς φλούδα. Ιδανικά για σούπα ή παραδοσιακές συνταγές. Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C.
Τα ρεβύθια είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο, ασβέστιο και σίδηρο καθώς και βιταμίνες Β, Κ, Ε, και C. Οι μεσογειακές χώρες έχουν μεγάλη παραγωγή ρεβυθιών (Ισπανία, Αλγερία, Ιταλία , Αίγυπτος), για αυτό υπάρχουν και δεκάδες τρόποι για να μαγειρέψει και...
Ρύζι Μπασμάτι αρωματικό ρύζι που καλλιεργείται στις περιοχές των ποταμών που πηγάζουν από τα Ιμαλάια και βρίσκονται μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν. Το άρωμα του έχει σχέση με τα ιδιαίτερα συστατικά του υπεδάφους των περιοχών που καλλιεργείται. Ρύζι για κάθ...
Το Ρύζι Γλασσέ 3αλφα είναι ιδανικό για σούπες (τις κάνει πιο πηχτές και πολύ νόστιμες) και ρυζόγαλο.Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο, από τα παλαιότερα είδη. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη δι...
Το Ρύζι Καρολίνα 3αλφα είναι ιδανικό για γεμιστά και ριζότο. Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο. Είναι προτιμητέο για φαγητά φούρνου.Απελευθερώνει πολύ άμυλο κατά το μαγείρεμα, χωρίς να λιώσει όμως, και έτσι μας δίνει φαγητό μελάτο κα...
Το Ρύζι Νυχάκι 3αλφα είναι ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι.Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μακρύσπερμο και είναι κατάλληλο για βράσιμο σε νερό που κοχλάζει ή σε ατμό. Το ρύζι είναι πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφ...
Το Ρύζι τ.Αμερικής Parboiled 3αλφα είναι ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς κ...
Ο Σίτος Αποφλοιωμένος 3αλφα είναι σκληρό σιτάρι με ειδική επεξεργασία αφαίρεσης φλοιού. Έτοιμο για άμεσο βράσιμο, δεν χρειάζεται μούλιασμα.
Η Φάβα Κομμένη 3αλφα, ανήκει στην κατηγορία των οσπρίων και διαθέτει μία γλυκιά γεύση και κρεμώδη υφή. Είναι το πιο γνώριμο συνοδευτικό πιάτο της ελληνικής κουζίνας.
Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σ...
Φασόλια μεγαλόσπερμα. Μαγειρεύονται στο φούρνο κοκκινιστά, για βασιλικές απολαύσεις.
Λεπτή γεύση με λεπτή φλούδα. Τα φασόλια είναι πλούσια σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β και αποτελούν ένα πλήρες γεύμα. Ιδανικά για παραδοσιακή Ελληνική φασολάδα.
Φακές Ψιλές Θεσσαλίας αποκλειστικά από επιλεγμένα οικογενειακά αγροκτήματα. Σε 100% φυσική συσκευασία χωρίς πλαστικό, επιτρέποντας στο προϊόν να αναπνέει και εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα του. Η AGRIFARM στηρίζει και δίνει προτεραιότητα στους ν...
Ρεβίθια αναποφλοίωτα του κόσμου Μεξικό
ΚΙΤΡΙΝΟ, ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ Ελληνικό Κίτρινο Μακρύκοκκο ρύζι εκλεκτής ποιότητας που παραμένει πάντα σπυρωτό. Καλλιεργείται στα δέλτα των ποταμών Αλιάκμονα και Αξιού. Είναι προβρασμένο (parboiled). Για σπυρωτό πιλάφι
ΡΥΖΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ Φυσικά Αρωματικό ρύζι από την Ινδία, που καλλιεργείτε στους πρόποδες των Ιμαλάϊων από όπου παίρνει το χαρακτηριστικό του άρωμα. Η Agrino επιλέγει προσεχτικά τις καλύτερες ποικιλίες Basmati από την φημισμένη κοιλάδα Punja...
ΑΓΡΙΟ ΡΥΖΙ & PARBOILED Ένας συνδυασμός άγριου ρυζιού και parboiled, πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά. Γνωστό και ως “indian rice” αποτέλεσε το βασικό συστατικό διατροφής των Ινδιάνικων φυλών της Β. Αμερικής Για γέμιση, ψάρι και κυνήγι
ΛΕΥΚΟ, ΜΕΣΟΚΟΚΚΟ Ελληνικής παραγωγής Λευκό Μεσόκοκκο ρύζι εκλεκτής ποιότητας που καλλιεργείται στις περιοχές του Αχελώου και της Κεντρικής Ελλάδας. Για σούπες, σούσι και γλυκά
ΛΕΥΚΟ, ΜΕΣΟΚΟΚΚΟ Ελληνικό Λευκό Μεσόκοκκο ρύζι εκλεκτής ποιότητας από ομάδα καλλιεργητών στις Σέρρες. Για ριζότο
ΛΕΥΚΟ, ΜΕΣΟΚΟΚΚΟ Μεσόκοκκο ρύζι εκλεκτής ποιότητας που καλλιεργείται ευρύτατα στην χώρα μας. Ο Σπερχειός και ο Αχελώος είναι οι βασικές περιοχές παραγωγής του. Για γεμιστά
ΛΕΥΚΟ, ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ Πρόκειται για Μακρύκοκκο ρύζι ιδιαίτερα διαδεδομένο στη Νότια και Δυτική Ελλάδα. Καλλιεργείται κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία. Για πιλάφι, σαλάτες
Η γκάμα των οσπρίων Agrino προέρχεται από τις καλύτερες ποικιλίες παγκοσμίως, όπως και οι Φακές Ψιλές Agrino (500 g) . Κατά την παραγωγική διαδικασία τα όσπρια καθαρίζονται και διαλέγονται κόκκο προς κόκκο. Συσκευάζονται σε ελκυστικό, όρθιο πακέτο, με...
Το καστανό αναποφλοίωτο ρύζι Uncle Ben’s® αποτελεί δημητριακό, που κατά την επεξεργασία του διατηρεί το περίβλημα του καρπού του, το οποίο περιέχει τις ίνες και τα θρεπτικά συστατικά του, ενώ βράζει σε 10λεπτά προσφέροντας γρήγορες, υγιεινές και γευστι...
100% σπυρωτό και εύκολο στο μαγείρεμα μακρύκοκκο ρύζι Uncle Ben’s στο σακουλάκι με το νέο βελτιωμένο τρόπο ανοίγματος.
100% ινδικό ρύζι Basmati που φέρνει την ινδική κουζίνα στο πιάτο σας. Με το ρυζι Uncle Ben’s® Basmati θα ανακαλύψετε τα μυστικά της ινδικής κουζίνας, δημιουργώντας εντυπωσιακά και πρωτότυπα πιάτα. Με τους ελαφρούς και αφράτους κόκκους έχει μια διακριτι...
100% σπυρωτό και εύκολο στο μαγείρεμα μακρύκοκκο ρύζι Uncle Ben’s. Βράζει σε 10 μόνο λεπτά με τέλειο αποτέλεσμα!
Ρεβύθια χονδρά Επιλογή μου