Τα μακαρόνια Barilla Farfalle (Φιογκάκια) φτιάχνονται από ένα φύλλο ζύμης που κόβεται σε τετραγωνάκια και "τσιμπιέται" στο κέντρο η οποία ξαφνιάζει τον ουρανίσκο, μέσω της διαφορετικής υφής του πιο χοντρού κεντρικού τμήματος και των δύο άκρων: μια πρα...
Τα Λαζάνια είναι ορθογώνια από ζύμη με αυγό, περίτεχνα ανοιγμένα για να εξασφαλιστεί η ιδανική υφή και διαπερατότητα για τη συγκέντρωση και την ανάδειξη του συνοδευτικού. Τα Λαζάνια της σειράς Collezione της Barilla, εξάλλου, είναι έτοιμα σε μόλις 20 λ...
Το ζυμαρικό Linguine είναι από τα πιο διαδεδομένα Ιταλικά "μακριά" σχήματα ζυμαρικών. Η λέξη στα Ιταλικά σημαίνει "μικρές γλώσσες". Τα Linguine αντλούν την προέλευσή τους από την περιοχή της Genova με την πλούσια κουλτούρα και ιστορία.Δοκιμάστε τα μακα...
Τα Mezze Penne Tricolore αποτελούν μια μοναδική παραλλαγή των Penne Rigate αφού η γεύση της τομάτας και του σπανακιού εμπλουτίζει γευστικά το ζυμαρικό. Αποτελεί μια μοναδική γευστική πανδαισία όπου μπορεί να δώσει στο τραπέζι μια μοναδική νότα και χρωμ...
Τα ζυμαρικά Penne Rigate προτιμούνται σε πολλές περιπτώσεις, ως το πιο κλασικό πιάτο στο οικογενειακό τραπέζι. Όλοι απολαμβάνουν το φαγητό τους πάνω από ένα ωραίο αχνιστό πιάτο με μακαρόνια Penne Rigate Barilla με κόκκινη σαλτσα Αrrabbiata ή με ραγού ...
Τα Spaghetti γεννήθηκαν στη Νάπολη, και οφείλουν την ονομασία τους στον Antonio Viviani το 1842, επειδή έμοιαζαν με μικρά κομμάτια σπάγκου. Αρχικά είχαν μήκος κάπου 50 εκατοστά, με τον καιρό όμως άρχισαν να κόβονται, μέχρι που έφτασαν στο σημερινό τους...
Ακόμα και με μία πολύ απλή σάλτσα, τα Spaghetti Ολικής Αλέσεως της Barilla φέρνουν χαρά στο τραπέζι. Τέλεια με τις καθημερινές, ελαφριές σάλτσες, ξέρουν να αναδεικνύουν αριστοτεχνικά τις πιο περίτεχνες σάλτσες, όπως εκείνες με ψάρι
Τα μακαρόνια Barilla Spaghettini είναι εξαιρετικά ευέλικτα ως βάση για το καθημερινό μαγείρεμα, αλλά μπορούν να μετατραπούν σε υψηλής αξίας γκουρμέ σπεσιαλιτέ: απλά αλλάξτε το συνοδευτικό, εμπλουτίζοντας το με μια κρεμα γαλακτος, ένα γιαουρτι, λαχανικα...
Η παχιά μορφή των Spaghettoni της Barilla τα καθιστά ιδανικά για να αναδείξουν τη γεύση μιας ελαφριάς σάλτσας, π.χ. μια σάλτσα με βάση το ψάρι, ή μια καυτερή σάλτσα με έντονη γεύση που περιέχει σκόρδο και πιπέρι. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πλού...
Τα Tortellini αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Ιταλικής γαστρονομίας. Γεννήθηκαν από την Ιταλική περιοχή της Emilia (πιο συγκεκριμένα στην Bologna και τη Modena). Ένας μύθος αναφέρει πως το ζυμαρικό αυτό "γεννήθηκε" σε μια περιοχή των προαστίων της Mo...
Ξεχωριστή θέση στην οικογένεια των κοντών ζυµαρικών κατέχει αυτό το είδος µακαρονιού. Μοιάζει µε το καβούκι σαλιγκαριού και σας καλεί να φυλακίσετε µέσα του µοναδικές νοστιµιές σε ένα περιτύλιγµα ποιοτικής πρότασης MISKO. Συνδυασµένο µε κιµά, κόκκινες ...
Ήρθαν για να δώσουν µια ξεχωριστή νότα στην κουζίνα σας. Οσο κι αν σας φαίνεται δύσκολο να τα ετοιµάσετε, δε µπορείτε να φανταστείτε πόσο απίθανα µπορούν να γίνουν µε λίγη φαντασία. Μαγειρεύονται στο φούρνο µε σάλτσα κιµά, αλλά µπορείτε να τα απολαύσετ...
Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές.
Το πιο παραδοσιακό σχήμα κοντού ζυμαρικού, γνωστό από τις παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς. Έχει σχήμα σπόρου σιταριού και είναι πολύ γευστικό σε γιουβετσάκι, με αρνάκι και σε ραγού. Βέβαια, δεν αποκλείονται και πρωτότυπες συνταγές. Ακόμα περισσότερη ...
Είναι το πιο ψιλό ζυμαρικό της κατηγορίας και γι` αυτό είναι ιδανικό για παιδικές τροφές. Σίγουρα, με τέτοια γεύση, δε θα χρειαστεί να πείτε «σουσάμι άνοιξε» στα παιδικά στοματάκια που θα ταίσετε! Το Σουσαμάκι προσφέρει ξεχωριστή και διακριτική νοστιμι...
Τα μακαρόνια MISKO Λαζάνια μοιάζουν με σπαγγέτι αλλά είναι πιο πλατιά και φαρδιά και γι'αυτό έχουν διαφορετικό χρόνο βρασμού, αλλά και διαφορετική γεύση. Λόγω του ιδιαίτερου σχήματος τους είναι από τα πιο νόστιμα και χορταστικά είδη ζυμαρικών Τρώγοντα...
Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών,τα μακαρόνια MISKO κοφτό διακρίνονται από την τρύπα στο εσωτερικό τους και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Εί...
Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα ...
Τα Νο5 έχουν λίγο µικρότερη διάµετρο από τα Νo5 και ταιριάζουν καλύτερα σε πιάτα µε σάλτσες. Μακαρονόπιτες και σαλάτες δεν απαγορεύονται!
Τα μακαρόνια MISKO Νο2 είναι χονδρά µακαρόνια µε τρύπα στο εσωτερικό τους. Χρησιµοποιούνται κυρίως για τη συνταγη με το παραδοσιακό Παστίτσιο, την αγαπηµένη συνταγή της Κυριακής. Υπάρχουν βέβαια και σε πιο σύγχρονες συνταγές, όπως σε Τάρτα, µε σαλτσα κ...
Είναι το πιο ψιλό ζυμαρικό της κατηγορίας και γι` αυτό είναι ιδανικό για παιδικές τροφές. Σίγουρα, με τέτοια γεύση, δε θα χρειαστεί να πείτε «σουσάμι άνοιξε» στα παιδικά στοματάκια που θα ταίσετε! Το Σουσαμάκι προσφέρει ξεχωριστή και διακριτική νοστιμι...
Οι Πέννε Ριγκάτε μοιάζουν με το Πενάκι μόνο που έχουν μεγαλύτερη διάμετρο και έχουν ρίγες, γεγονός που τις κάνει τη νούμερο ένα προτίμησή σας σε κάθε είδους σάλτσα άσπρη ή κόκκινη. Επιπλέον, προσφέρουν ονειρεμένες γεύσεις μαγειρεμένες στο φούρνο σε σου...
Με μέγεθος μεγαλύτερο από το Ρυζάκι και σχήμα περισσότερο επίπεδο, το Πεπονάκι είναι από τα πιο αγαπημένα είδη ψιλών ζυμαρικών, γιατί ταιριάζει με όλα. Χρησιμοποιείται κυρίως σε τροφές μωρών και λαχταριστές σούπες. Δοκιμάστε το και στο φούρνο, απολαύστ...
Με κυλινδρικό σχήµα, ρίγες και τρύπα στο εσωτερικό του, έχει µεγαλύτερη διάµετρο από το Σέλινο. Είναι πολύ εντυπωσιακό µε όποιον τρόπο και αν το µαγειρέψετε. Δοκιµάστε το στο φούρνο, µε άσπρη σάλτσα τυριών ή πειραµατιστείτε µαζί του δηµιουργώντας τις δ...
Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Το αγαπηµένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των µεγάλων. Μαγειρεύεται σκέτο, µε τριμμενο τυρι, µε κοκκινη ή ασπρη σαλτσα, στο φούρνο σαν γιουβέτσι, αλλά ...
Κλασίκό και αγαπημένο σχήμα σε κάθε ελληνική κουζίνα. Τώρα και Ολικής Άλεσης, για αρμονικό συνδυασμό της ισορροπημένης διατροφής και γεύσης.
Τα μακαρόνια MISKO No7 είναι πιο λεπτά από τα ζυμαρικά Νο6, γι' αυτόυς που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούριο στην κουζινα τους. Για να βρείτε ποιο εκφράζει τις δικές σας γεύσεις προτείνουμε να τα δοκιμάσετε και τα δύο και να συγκρίνετε οι ίδιοι! Δοκ...
Το Σπαγγέτι είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Το αγαπηµένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των µεγάλων.
Το "ντελικάτο" λεπτό ζυμαρικό . Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε!
Κλασίκό και αγαπημένο σχήμα σε κάθε ελληνική κουζίνα. Τώρα και Ολικής Άλεσης, για αρμονικό συνδυασμό της ισορροπημένης διατροφής και γεύσης.
Είναι ο ιδανικός σας σύµµαχος για σπέσιαλ συνταγές γιατί, µέσα από την ασύγκριτη νοστιµιά και την ξεχωριστή εµφάνιση που προσφέρει στο πιάτο, αναδεικνύει το µαγειρικό σας ταλέντο. Οι ταλιατέλλες έχουν σχήµα φωλιάς, µοιάζουν µε τα λαζάνια και µαγειρεύον...
Αν τα γνωρίσετε, σίγουρα θα τα αγαπήσετε για τη νοστιµιά τους και την παιχνιδιάρικη εµφάνισή τους. Είναι ζυµαρικά µε γέµιση και έχουν κυκλικό σχήµα. Επιλέγοντάς τα θα πληµµυρίσετε µε την ξεχωριστή γεύση του τυριού σε συνδυασμό με τα ζυμαρικά. Απολαύστε...
Είναι το πιο «παιχνιδιάρικο» είδος κοντού ζυµαρικού σε σχήµα ελατηρίου που εκτοξεύει την απόλαυση στα ύψη. Το προτιµάτε γιατί «πάει µε όλα», δίνει µοναδική νοστιµιά στις κόκκινες και άσπρες σάλτσες και αποτελεί τον ιδανικό σύµµαχο για µια µεγάλη ποικιλ...
Είναι το πιο ψιλό ζυμαρικό της κατηγορίας και γι` αυτό είναι ιδανικό για παιδικές τροφές. Σίγουρα, με τέτοια γεύση, δε θα χρειαστεί να πείτε «σουσάμι άνοιξε» στα παιδικά στοματάκια που θα ταίσετε! Το Σουσαμάκι προσφέρει ξεχωριστή και διακριτική νοστιμι...
Εξαιτίας του ξεχωριστού του σχήµατος, είναι το ζυµαρικό που ενθουσιάζει τα παιδιά και προτιµούν οι µεγάλοι, καθώς προσφέρει µοναδικές εµφανίσεις στο πιάτο. Χρησιµοποιείται σε µοντέρνες συνταγές µε άσπρες σάλτσες µε θαλασσινά, τυριά ή µανιτάρια. Είναι ε...
Βίδες . Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Κριθαράκι Μέτριο. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Κριθαράκι Χονδρό. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Μακαρονάκι Κοφτό. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Μακαρόνια Νο 2 Πατσίτσιο. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Πέννες Ριγέ. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Πένες Ριγέ Ολικής Άλεσης. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Σπαγγέτι Νο 6. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Σπαγγέτι No6 Ολικής Άλεσης. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Σπαγγετίνι Νο 10. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Φιογκάκια. Κάθε προϊόν της σειράς «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ» είναι αυστηρά επιλεγμένο από εκλεκτούς Έλληνες παραγωγούς, που σέβονται την παράδοση και χρησιμοποιούν μη επιθετικές προς το περιβάλλον μεθόδους σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σε...
Πολύ λεπτά, για να απολαμβάνετε περισσότερο τις σάλτσες που ετοιμάσατε, αφού η πολύ λεπτή φύση τους αφήνει χώρο στο πιάτο.
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά το...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά το...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά το...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Κοφτό μακαρονάκι συνοδευτικό πολλών φαγητών
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Ζυμαρικά. Μία λέξη που φέρνει στο μυαλό, εικόνες, αναμνήσεις, χαμόγελα και που ξυπνά όλες μας τις αισθήσεις. Σε τόσα διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και χρώματα… Βρασμένα πολύ, με το χρονόμετρο, al dente… Μαγειρεμένα σκέτα, με βούτυρο και τυράκι, με απλή κ...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά το...
Εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης πέννες ολικής αλέσεως
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά το...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Τα ζυμαρικά Oλικής Aλέσεως, παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πλούσια σε υδατάνθρακες και φυτικές ίνες. Προσφέρουν στον οργανισμό ενέργεια και αποτελούν επιλογή υγιεινής διατροφής, ειδικά εάν συνδυαστούν με μια ελαφριά κόκκι...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά το...
Η Melissa συνεχίζει να πρωτοπορεί με τη πλήρη σειρά της από ζυμαρικά, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς μακαρονάδες.Νοστιμότατα τορτελίνια για να συνοδεύουν τις σάλτσες και τα πιάτα με κρέας. Το όνομα «Μέλισσα» δόθηκε στα προϊόντα ζυμαρικών από τον Α...
Αγαπημένο πιάτο των πιο γνωστών chef, που πειραματίζονται με gourmet προτάσεις, , των εργένηδων που ψάχνουν κάτι εύκολο, των εργαζόμενων γυναικών που θέλουν να μαγειρέψουν κάτι γρήγορο, των μαμάδων, που θέλουν να προσφέρουν ό,τι πιο νόστιμο στα παιδιά ...
Το πιο παιχνιδιάρικο ζυμαρικό της σειράς Misko Ολικής Άλεσης, με πλούσια περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, είναι ο σύμμαχος σας για σωστή διατροφή. Με το σχήμα του ελατηρίου που έχουν εκτοξεύουν την απόλαυση στα ύψη. Το ζυμαρικό αυτό με το ιδιαίτερο σχήμ...
Το Σπαγγέτι Νο6 είναι κλασικό ζυµαρικό που µαγειρεύεται µε κλασικές, αλλά και µε µοντέρνες συνταγές. Το αγαπηµένο φαγητό των παιδιών, αλλά και των µεγάλων.
Το κουσκουσέ Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.
Έως το 1824 που ανοίγει τις πόρτες της η πρώτη «Φάμπρικα ζυμαρικών» στην Πελοπόννησο, ήταν γνωστά μόνο τα ζυμαρικά που έφτιαχναν στα σπίτια τους οι νοικοκυρές και ο κάθε τόπος είχε τα δικά του. Τα παραδοσιακά ζυμαρικά όμως δημιουργήθηκαν όλα από την ...
Έως το 1824 που ανοίγει τις πόρτες της η πρώτη «Φάμπρικα ζυμαρικών» στην Πελοπόννησο, ήταν γνωστά μόνο τα ζυμαρικά που έφτιαχναν στα σπίτια τους οι νοικοκυρές και ο κάθε τόπος είχε τα δικά του. Τα παραδοσιακά ζυμαρικά όμως δημιουργήθηκαν όλα από την ...