Η Φαρίνα Αλλατίνη προέρχεται από προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες μαλακού σίτου. Προσδίδει εξαρειτικό όγκο και φουσκώνει ομοιόμορφα μόνη της, ακόμη και χωρίς τη χρήση μίξερ. Είναι ιδανική για κάθε γλυκιά ή αλμυρή συνταγή, χωρίς να απαιτείται επιπλέον π...
Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πιο πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στ...
Από Καλή Σοδειά Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις
Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, το πρώτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, είναι το αλεύρι που για χρόνια εμπιστεύονται οι νοικοκυρές για να ετοιμάσουν τα πιο αφράτα νόστιμα κέικ αλλά και κάθε άλλη γλυκιά ή αλμυρή σπιτική δημιουργία. Η κλασσική για κέικ και γλυκίσματα.
Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ
Φαρίνα. Υψηλή μαγειρική και δημιουργία χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της σειράς μας «ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ». Προϊόντα που βάζουν όμορφες, δημιουργικές αλλά απαραίτητες πινελιές στα πιάτα μας αποτελώντας τον σύμμαχο κάθε επίδοξου μάγειρα.
Αγνό αλεύρι, χωρίς βελτιωτικά και συντηρητικά, ιδανικό για ζύμωμα, ψωμί, χωριάτικο φύλλο, ζύμες πίτσας, λουκουμάδες, για τηγάνισμα.
Το σιμιγδάλι είναι το προϊόν της άλεσης του σκληρού σίτου και εκτός από κύριο συστατικό για την παρασκευή ζυμαρικών, αποτελεί και αγαπημένο υλικό για την παρασκευή γλυκισμάτων.. Τα πιο δημοφιλή από αυτά, όπως αναφέρονται από νοικοκυρές και ζαχαροπλάστε...
Το σιμιγδάλι είναι το προϊόν της άλεσης του σκληρού σίτου και εκτός από κύριο συστατικό για την παρασκευή ζυμαρικών, αποτελεί και αγαπημένο υλικό για την παρασκευή γλυκισμάτων.. Τα πιο δημοφιλή από αυτά, όπως αναφέρονται από νοικοκυρές και ζαχαροπλάστε...
Το αλεύρι Farin Up από το 1965 αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα αγαπημένα της Ελληνίδας νοικοκυράς, και αυτό γιατί συνδυάζει ποιότητα και ευκολία. Η μαλακότερη πρωτεΐνη κάνει τη ζύμη λιγότερο ελαστική και έτσι τα τελικά προϊόντα βγαίνουν πιο αφράτα. ...
Αλεύρι ελληνικής άλεσης από βρώμη ολικής άλεσης.
Το εξαιρετικό μείγμα από ρυζάλευρο, καλαμποκάλευρο και άμυλο πατάτας, εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα σε κάθε σας δημιουργία, χωρίς ίχνος γλουτένης. Δοκιμάστε το σε ψωμί και ό,τι άλλο βάλει ο νους σας!
Το αλεύρι καλαμποκιού είναι αλεύρι χαμηλών πρωτεϊνών, οι ζύμες του δεν έχουν καθόλου ελαστικότητα και δίνουν βαριά προϊόντα αλλά πολύ γευστικά. Χρυσό και πολύτιμο αλεύρι από το ενδοσπέρμιο του καλαμποκιού, πλούσιο σε Βιταμίνη Α, σίδηρο και ασβέστιο. Δη...
Το σκληρό αλεύρι Νο. 1 είναι αλεύρι από μαλακό σιτάρι. Οι ζύμες του παρουσιάζουν μεγάλη ελαστικότητα και δίνουν μεγάλη αντοχή στις καταπονήσεις και προϊόντα με μεγάλη διόγκωση. Το ιδανικό αλεύρι για απαλά με μεγάλη διόγκωση προϊόντα, έτσι το προτείνουμ...
Το μαλακό αλεύρι Νο. 2 είναι αλεύρι από μαλακό σιτάρι χαμηλών πρωτεϊνών. Οι ζύμες του παρουσιάζουν πολύ μικρή ελαστικότητα τα δε προϊόντα του μαλακά και τραγανά. Κατάλληλο για όλες τις συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που απαιτούν μαλακό αλεύρι....