100% specialty arabica χαρμάνι espresso, με προέλευση τη Βραζιλία, την Κολομβία και την Αιθιοπία. Το γευστικό του προφίλ είναι εσπεριδοειδή, σοκολάτα και ξηροί καρποί!
100% specialty arabica χαρμάνι espresso, με προέλευση τη Βραζιλία, το Ελ Σαλβαδόρ και την Κολομβία. Το γευστικό του προφίλ αποτελείται από πορτοκάλι, μαύρη σοκολάτα και καπνιστό.
Χαρμάνι espresso 60% arabica και 40% robusta. Προέρχεται από το Ελ Σαλβαδόρ, την Αιθιοπία και την Ινδία. Το γευστικό του προφίλ είναι τα μπαχαρικά, οι γήινες νότες και το κακάο.
100% specialty arabica καφές αποκαφεϊνοποιημένος κατά 99,9%, χωρίς χρήση διαλυτών. Η προέλευσή του είναι η Βραζιλία, το Ελ Σαλβαδόρ και η Νικαράγουα, ενώ το γευστικό του προφίλ αποτελείται από σοκολάτα, ξηρούς καρπούς και βότανα. Καβουρδισμένος για καφέ E
100% specialty arabica μονοποικιλιακός καφές. Καλλιεργείται στο Guji της Αιθιοπίας σε μικρές φάρμες. Το γευστικό του προφίλ είναι φράουλα, λάιμ και καραμέλα!
100% specialty arabica μονοποικιλιακός καφές. Καλλιεργείται στο Σαν Φερνάντο της Νικαράγουα, στη φάρμα Samaria. Το γευστικό του προφίλ είναι καβουρδισμένοι ξηροί καρποί, μανταρίνι και καραμέλα!
100% specialty arabica χαρμάνι espresso, με προέλευση τη Βραζιλία, το Ελ Σαλβαδόρ και την Κολομβία. Το γευστικό του προφίλ αποτελείται από πορτοκάλι, μαύρη σοκολάτα και καπνιστό.
100% specialty arabica χαρμάνι espresso, με προέλευση τη Βραζιλία, την Κολομβία και την Αιθιοπία. Το γευστικό του προφίλ είναι εσπεριδοειδή, σοκολάτα και ξηροί καρποί!